START      OM SSC      PRODUKTER      NYHETER      REFERENSER      KONTAKT  
         
Om företaget

SSC Heating Systems Oy är ett företag från Vasa i Finland som specialiserar sig på uppvärmning av lastutrymmen. Från år 1995 har vi installerat och underhållit Eberspächer värmare, från år 2007 har vi satsat endast på utveckling och serieproduktion av uppvärmningslösningar till lastutrymmen.

Vår affärsidé är att producera ett mångsidigt och utvecklat utbud av installationsfärdiga uppvärmningslösningar till lastutrymmen för tunga fordon. Inriktningen för vårt arbete får vi genom våra fasta grundvärden: innovativa och kundorienterade åtgärder, miljöhänsyn, kostnadsmedvetenhet samt pålitlighet.

Ledande karossfabriker och kunder – nyckeln till vår utveckling

Inom kort tid har vi stigit till den ledande faktorn i vårt segment. Bakom den snabba utvecklingen ligger en stark satsning på utvecklingen av produkten, nära samarbete med Eberspächers företrädare, stor erfarenhet om värmarteknik och nära samarbete med Finlands största karossfabriker.

Vid produktutvecklingen har vi kundernas erfarenheter och önskningar som bas. Med det har vi kunnat utveckla uppvärmningslösningar med stor pålitlighet och smidighet.

Konkurrenskraftiga priser – garanterad kvalité

Stora produktionsmängder, smarta produktionsmetoder och noga utvalda komponentleverantörer möjliggör en konkurrenskraftig prissättning åt produkterna med högsta kvalité.

Tack vare partnerna och kunnande personal har SSC Heating Systems Oy Europas största utbud på uppvärmningslösningar till lastutrymmen.

Välkommen att bekanta dig med vårt sortiment.

Med vänliga hälsningar,


Patrik Kaas
Grundare
Supportnummer

Eberspächer
Raimo Kontio
+358 (0)20 510 23 83

Webasto

Harri Kuparinen
+358 (0)9615 68 380

SSC Heating Systems

+358 (0)10 3200 130
Nyheter

Ny hemsida kommer inom kort.
       

  © SSC Heating Systems Oy All rights reserved. 2010-2017