ETUSIVU      YRITYKSESTÄ      TUOTTEET      UUTISET      SUOSITUKSET      YHTEYSTIEDOT  
         
Yrityksestä

SSC Heating Systems Oy on Vaasalainen kuormatilan lämmitykseen erikoistunut yritys. Vuodesta 1995 olemme asentaneet ja huoltaneet Ebersprächer lämmittimiä, vuodesta 2007 olemme panostaneet pelkästään kuormatilojen lämmitysratkaisujen kehitykseen ja sarjatuotantoon.

Toimintaideamme on tuottaa monipuolinen ja mahdollisimman kehittynyt valikoima asennusvalmiita kuormatilan lämmitysratkaisuja raskaankaluston teollisuuteen. Suunnan toiminnallemme antavat vankat perusarvomme: innovatiivinen ja asiakaslähtöinen toiminta, ympäristön huomioonottamien, kustannustietoisuus sekä luotettavuus.

Johtavat koritehtaat ja asiakkaat – kehityksemme avain

Olemme lyhyessä ajassa nuosseet oman segmenttimme johtavaksi tekijäksi. Nopean kehityksen taustalla on vahva panostus tuotekehitykseen, tiivis yhteistyö Ebersprächerin edustajien kanssa, vankka kokemus lämmitinteknologista ja läheinen yhteistyö Suomen suurimpien koritehtaiden kanssa.

Tuotesuunnittelun ja -kehityksen perustana on käyttäjien kokemukset ja toivomukset, joiden ansiosta olemme voineet kehittää lämmitysratkaisujen toimintavarmuutta ja äytännöllisyyttä.

Kilpailukykyisiä hintoja – laadusta tinkimättä

Suuret tuotantomäärät, nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja tarkoin valikoidut komponettitoimittajat mahdollistavat kilpailukykyisen hinnoittelun tuotteille vaikka olemme laadussa ja teknologiassa askeleen edellä.

Kiitos yhteistyökumppaneiden ja osaavan henkilökunnan SSC Heating Systemsillä on Euroopan laajin valikoima lämmitysratkaisuja kuormatilan lämmitykseen.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

Ystävällisin terveisin,


Patrik Kaas
Tj
Tekninen puhelintuki

Eberspächer
Raimo Kontio
+358 (0)20 510 23 83

Webasto

Harri Kuparinen
+358 (0)9615 68 380

SSC Heating Systems

+358 (0)10 3200 130
Uutiset

Uudet kotisivut tulevat pian.
       

  © SSC Heating Systems Oy All rights reserved. 2010-2017